Veelgestelde vragen

In dit onderdeel kun je een antwoord vinden op de veelgestelde vragen.Algemene vragen

Hieronder zijn de algemene veelgestelde vragen te vinden.

Een verbinding waar je internetsignalen doorheen kan sturen. Snel en met een enorme bandbreedte.
We zitten nu in de eerste fase en moeten samen eerst zorgen dat we de 30% inschrijvingen behalen in de gemeente Deurne. Wanneer dit behaald is wordt u op de hoogte gehouden wanneer we bij u de inventarisatie komen doen waar u de glasvezelaansluiting binnen wilt krijgen. Hiervoor wordt dan tijdig een afspraak met u gemaakt.
Dit kan zeker enkel kan het zijn dat E-fiber na deze datum aansluitkosten in rekening brengt. De kosten hiervoor zijn nog niet bekend.
Zeker kunt u alsnog inschrijven, Trined zoekt voor u uit wanneer uw huidige abonnement afloopt en zet op die datum de gratis overstapservice in. Het kan hierbij zijn dat de glasvezelaansluiting wel kosteloos bij u aangelegd is maar uiteraard gaat deze pas werken wanneer uw abonnement in gaat.
Dit kan, maar alleen als de dienst internet is. Je betaald voor alleen internet €42,50 per maand. Het is dus wel interessanter om ook de TV dienst en eventueel het vast bellen erbij te nemen. In kwaliteit verlies je niets en u kunt gebruik maken van de gratis huisinstallatie en de gratis overstapservice. Je zit hierbij dus niet met dubbele maandlasten.
U krijgt een volledige huisinstallatie
TriNed zegt je huidige abonnement op. Wanneer er gebruik kan worden gemaakt van de diensten, zorgt TriNed dat de huidige diensten stoppen. Je zult dus nooit dubbel betalen.
Ga je verhuizen, geef dit dan altijd minimaal 4 weken vooraf bij ons aan. Wil je je abonnement behouden dan kan dat mits glasvezel van TriNed beschikbaar is op je nieuwe adres. Je moet dan een nieuwe aanvraag doen en gaat een nieuw contract aan voor 12 maanden. Wil je je abonnement stoppen, dan is er sprake van een opzegtermijn van 1 kalendermaand, mits je contract langer actief is dan 12 maanden. Als je contract van 12 maanden nog loopt, dient deze altijd betaald te worden. Wil de nieuwe bewoner van je oude adres ook gebruik maken van onze diensten kunnen wij je jaarcontract eerder stopzetten, namelijk per de datum dat het nieuwe abonnement wordt geactiveerd.
Je kunt wijzigingen van bijvoorbeeld je telefoonnummer, e-mail of rekeningnummer telefonisch aan de klantenservice van TriNed doorgeven of via MijnTriNed.


Internet

Hieronder zijn de veelgestelde vragen te vinden met betrekking tot internet.

Mbps staat voor Megabit per seconde en drukt de internetsnelheid per seconde uit. De Mbps kan doorgaans door 8 worden gedeeld. Dit wil zeggen dat je met een internetsnelheid van 500 Mbps/8 = 62,5 MB per seconde kan downloaden.
Dit hangt af van het soort e-mailadres dat je gebruikt. We maken onderscheid in drie typen e-mailadressen. Heb je een e-mail van je huidige provider (bijvoorbeeld @planet.nl, @chello.nl, @home.nl, @hetnet.nl, @ziggo.nl, @kpnmail.nl) dan vervalt deze wanneer het contract met je huidige aanbieder wordt opgezegd. Wanneer je een e-mailadres hebt via een (gratis) dienst als Hotmail, Gmail of iCloud, dan kun je deze blijven gebruiken. Deze e-mailadressen zijn via elke provider te gebruiken. Een e-mailadres via een domeinnaam welke je zelf hebt aangevraagd, zoals info@jenaam.nl, kun je ook blijven gebruiken.
Voor alle (nieuwe) aansluitingen maakt TriNed gebruik van een AVM Fritzbox draadloze router. Het type hangt af van welke diensten er worden besteld.


Televisie

Hieronder zijn de veelgestelde vragen te vinden met betrekking tot televisie.

TriNed levert het televisiesignaal zowel over de Coax als over de UTP. Het signaal van de Coax die er al ligt, wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk. De huidige kabels hoeven in feite dus niet veranderd te worden.
In combinatie met Interactief Plus zijn via de TV App ook opnames mogelijk. Ook is Replay TV dan op mobiele apparaten via de TriNed TV App beschikbaar. Interactief Plus is dus nodig om Replay TV mogelijk te maken.


Bellen

Hieronder zijn de veelgestelde vragen te vinden met betrekking tot bellen.

TriNed neemt je huidige nummer over van je huidige provider. Ook kunnen er nieuwe nummers worden aangeboden.
Ja, alle reguliere particuliere toestellen kunnen gebruikt worden.


Stel je vraag

Stuur ons je vraag met behulp van het onderstaande formulier.

* Dit zijn verplichte velden.Telecombinatie Deurne

Wolfsberg 1

Deurne