Internet

Glasvezel is uitermate geschikt voor snel en stabiel internet. Een snelheid van minimaal 250 Mbps is daarom onderdeel van het glasvezelpakket. De providers bieden je een snelheidsgarantie op het behalen van de aangeboden snelheid. Misschien heb je deze snelheid nu nog niet nodig, maar wellicht in de toekomst met de snelle technologische ontwikkelingen wel. Denk bijvoorbeeld aan steeds meer computers, laptops, tablets, mobiele telefoons, thermostaten en muziekinstallaties in huis. Deze hebben allemaal een bandbreedte nodig. Hoe beter de kwaliteit beeld des te meer bandbreedte dat je per device nodig hebt. Hiervoor heb je dus een snelle verbinding nodig om dit allemaal tegelijk te kunnen gebruiken. Het glasvezelnetwerk is hier dus uitermate voor geschikt en kan deze grote hoeveelheid capaciteit wel aan en werkt dan ook een stuk sneller dan een andere verbinding.De glasvezelverbinding is dan ook niet alleen sneller maar ook meer betrouwbaar en stabieler. De beste optie dus om helemaal klaar te zijn voor de toekomst. We hebben in de gemeente Deurne nu een unieke kans om deze activering GRATIS te krijgen via het E-fiber netwerk.

"Niet alleen sneller maar ook meer betrouwbaar."

Bij iedere glasvezelaansluiting wordt een draadloze router geleverd om optimaal gebruik te kunnen maken van jouw glasvezelabonnement. Hiermee is het mogelijk om met een vaste netwerkkabel of via een draadloze verbinding te internetten, televisie te kijken en alles wat je maar kunt bedenken waar internet voor nodig is. Op de router zit ook een aansluiting om een huistelefoon aan te sluiten.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Je huidige abonnement wordt opgezegd en je zult niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgen. Let op want deze service is alleen van toepassing indien je bent aangesloten bij een van de volgende providers: KPN, NLE, Online, Plinq, SpeakUp, T-Mobile Thuis, Tele2, Telfort, Xs4all, DELTA, Ziggo, Youfone, Vodafone, MTTM en Netvisit.
Telecombinatie Deurne

Wolfsberg 1

Deurne