Televisie

Bij televisie van TriNed is je beeld tot wel vijf keer scherper dan bij andere providers! Digitale en interactieve televisie is helemaal van deze tijd. Op ieder moment van de dag jouw favoriete programma’s kijken, terugkijken of opnemen. In het basispakket zitten minimaal 85 zenders waarvan velen in HD-kwaliteit en zelfs Ultra-HD 4K. Daarnaast kun je kiezen voor extra zender pakketten die aansluiten bij jouw wensen.Voordelen

Het voordeel bij Trined is dat je ook maandelijks je pakketten kunt wijzigen. Dus begint het Eredivisie seizoen, kies je bijvoorbeeld voor Fox sport Eredivisie. Wanneer het zomerstop is kun je dit tijdelijk weer uitzetten. Of vind je Formule 1 leuk om te zien? Je kunt dit ook op de Duitse zender aan, maar wil je dit via Ziggo sport kijken dan zet je bijvoorbeeld het extra pakket van Ziggo Sport Totaal gewoon aan in je eigen online Trined omgeving.

Als enige glasvezelprovider heeft Trined ook nog een oplossing voor als je nu bij Ziggo klant bent of een coax aansluiting in huis hebt. Dit blijft namelijk gewoon werken. De gratis monteur die bij u de huisinstallatie komt doen kan zorgen dat het televisie signaal dus gewoon blijft werken via de bestaande coax aansluiting. Altijd handig voor mocht je ergens nog een Televisie hebben staan die je niet vaak gebruikt maar toch fijn is als deze het wel gewoon blijft doen. Denk aan bijvoorbeeld in de tuin of in een ruimte waar je niet zo vaak bent.

Zenderpakketten

Fox Sports Eredivisie

Voor de voetbalfanaten onder ons die niets willen missen van de Eredivisie is dit pakket ideaal. Kijk naar Fox Sports 1, 2 en 3.

€ 10,- per maand

Fox Sports International

Niets missen van het buitenlandse voetbal? Met Fox Sports International kijk je onbeperkt naar Fox Sports 4, 5 en 6.

€ 7,50 per maand

Fox Sports Compleet

Met dit pakket vol topvoetbal van onder andere de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, de Bundesliga en nog veel meer sporten zoals tennis, baseball, vechtsport en Amerikaans ijshockey mis je niets meer.

€ 15,- per maand

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Let op want deze service is alleen van toepassing indien je bent aangesloten bij een van de volgende providers: KPN, NLE, Online, Plinq, SpeakUp, T-Mobile Thuis, Tele2, Telfort, Xs4all, DELTA, Ziggo, Youfone, Vodafone, MTTM en Netvisit.

Telecombinatie Deurne

Wolfsberg 1

Deurne